Македонскиот институт за медиуми (МИМ) бара кандидат за пополнување на работното место: Програмски асистент

Се чита за 0 мин.

 

Ги покануваме сите заинтересираните кандидати  да се пријават доколку ги поседуваат  следните квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Познавање на англиски јазик преку конверзација и пишување на напредно ниво
  • Работа со компјутер (работа со Микрософт офис пакет, Интернет)
  • Познавања на медиумската сцена во Македонија  
  • Искуството од работа во невладини и/или странски организации или медиуми ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати да испратат професионална биографија и писмо на мотивација на македонски јазик најдоцна до 21 септември(понеделник) до 12 часот на адреса: mim@mim.org.mk со назнака: пријава за програмски асистент.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.