Зошто е важна медиумската саморегулација (Видео)

Се чита за 0 мин.

Со цел подобро запознавање на медиумите и на граѓаните со концептот на медиумската саморегулација и придобивките од формирањето на Советот за етика на медиумите на Македонија(СЕММ), МИМ и ЗНМ го подготвија следново видео.