Културната асоцијација "Terra del Mediterraneo" објавува награден конкурс за новинарски трудови. Краен рок за доставување на апликациите е 30ти Март 2009 година. Повеќе информации на прикачениот документ во "Додатоци"....

Македонскиот институт за медиуми им ги честита новогодишните и Божиќните празници на сите свои соработници, како и на сите медиумски професионалци од земјава, посакувајќи им успешна и среќна 2009 година.   Воедно, ве известуваме дека Институтот нема да работи...