Тркалезна маса на тема „Професионалните стандарди во односите со јавноста“

Се чита за 0 мин.

Ве покануваме да земете активно учество во расправата со цел заеднички да ги идентификуваме главните проблеми и потреби со кои се соочуваат ПР професионалците во нашата средина и да ги поттикнеме идеите и иницијативите кои водат кон поголем професионализам и квалитет во вршењето на оваа професија.

Ве молиме вашето учество на тркалезната маса да го потврдите најдоцна до среда 13 часот на тел. 3090 004 или на Е-маил: lsaban@vs.edu.mk. Контакт лице: Лејла Шабан.