Милена Јесенска – стипендии за новинари

Се чита за 0 мин.
Институтот за хуманистички науки од Виена го објавува конкурсот за новинарски стипендии Милена Јесенска. 
Краен рок за пријавување 15 април 2011 година,
Повеќе информации за начинот на аплицирање на следната веб страница: