До 15 јануари пријавување за фото конкурсот Карл Цајс 2011

Се чита за 0 мин.

Заинтересираните кандидати може да учествуваат само со една сопствена фотографија, која мора да биде изработена со објектив на Карл Цајс, било од фотоапарат, мобилен телефон или од веб камера, и која не е предмет на интелектуална сопственост на други лица.

Техничките критериуми, како и начинот за пријавување можете да ги проследите на следната веб страница: http://blogs.zeiss.com/photo/en/?p=1084