Македонскиот институт за медиуми (МИМ) на 25 март на Скопскиот саем во Скопје, ги додели новинарските награди од конкурсот „Најдобра истражувачка сторија - 2007″. Првата награда ја доби Борис Георгиевски, новинар од дневниот весник Утрински...

Продуцирани и објавени медиумските продукти за промовирање на резултатите на невладините организации До крајот на март 2008, сите 18 организации кои добија средства преку грантовите за промовирање на резултати успешно ги продуцираа и објавија...